Etusivu

Majoitus & tilat

» Tilojen vuokraus

» Mattilan tila

Café Mandala

Kurssit ja retriitit

Aktiviteetit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Majoitus ja tilat

Päärakennuksen hirsikammarit ovat tunnelmallinen majoitusvaihtoehto ympäri vuoden. Kesäaikaan voit majoittua 1800-luvulta peräisin olevassa luhtiaitassamme tai pihapiirin riippumattoleirinnässä. Myös koirat ovat tervetulleita majataloomme! Huomioithan, että majoitustilamme eivät ole esteettömiä.

Tutustu alta majoitusvaihtoehtoihimme!

Pikkukammari

Pikkukammari sijaitsee päärakennuksen alakerrassa ja se on tunnelmallinen vaihtoehto 1-2 henkilölle. Huoneessa on levitettävä parivuode, ja tarvittaessa huoneeseen voidaan järjestää myös kaksi yhden hengen vuodetta.

Perhehuone (alakerta)

Päärakennuksen alakerrassa sijaitsevaan perhehuoneeseen mahtuu 2-4 henkilöä. Huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta sekä levitettävä parivuode. Lisäksi huoneessa on pieni kirjasto sekä jugend-tyylinen kakluuni, joka lämmittää kaikki päärakennuksen majoitushuoneet.

Perhehuone (yläkerta)

Päärakennuksen yläkerrassa sijaitseva perhehuone on isoin huoneemme. Huoneeseen mahtuu majoittumaan neljä henkilöä, ja tarvittaessa viides lisävuoteelle. Huoneessa on parivuode, kerrossänky, sohva ja nojatuoli. Ikkunasta on näkymä puutarhaan ja huoneessa on runsaasti tilaa oleskeluun.

Luhtiaitta

Luhtiaitan huoneet ovat kahden hengen huoneita, joissa kaikissa on kaksi 1 hengen vuodetta. Kahteen huoneeseen on mahdollista majoittaa kolmas henkilö lisävuoteelle. Huoneissa on varustuksena led-lyhdyt sekä hyttysverkot ja lämpimät termopeitot hyvät yöunet takaamaan.

Riippumattomajoitus

Pihapiirin riippumattoleirinnässä voit majoittua omassa riippumatossasi tai talon riippumajoitteessa edulliseen vuorokausihintaan. Talon puolesta vuokrattavissa on Hennessy Hammock Expedition zip -riippumajoite.

Ekologista majoittumista

Majatalomme sijaitsee kansallispuistossa, joten pyrimme ekologisuuteen majoitustoiminnassamme. Asiakkaiden käytössä on siisti ulko-WC ja peseytymismahdollisuus on perinteiseen tapaan pihasaunassa. Kierrätämme kaikki jätteemme. Vesi majataloomme tulee omasta kaivosta.

Varaus- ja peruutusehdot

Peruutukset vähintään 7 päivää aikaisemmin. Saapumispäivänä tai saapumista edeltävänä päivänä perutuista varauksista perimme täyden hinnan. 3-4 päivää aikaisemmin tehdyistä peruutuksista perimme puolet kokonaissummasta. Ylivoimaisen esteen vuoksi tehdyistä peruutuksista emme veloita lisähintaa.

Hinnasto

Hinnat sisältävät luomuaamiaisen, lakanat ja saunan. Sisäänkirjautuminen klo 14-20, uloskirjautuminen klo 12. Alle 10-vuotiaat lapset puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.

1 hlö

2 hlö

3 hlö

4 hlö

Kahden hengen huone

45 €

80 €

Perhehuone, alakerta

85 €

120 €

150 €

Perhehuone, yläkerta

90 €

130 €

160 €

Luhtiaitta

40 €

75 €

95 €

Riippumattomajoitus 1 hlö, talon riippumajoite

25 €

Riippumattomajoitus, 1 hlö, oma riippumajoite

20 € (12 € ilman aamiaista)