Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

» Etätyöpaketit

Café Mandala

Kurssit ja retriitit

Hyvinvointipalvelut

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Värikästä ja maukasta 

Kahvila Café Mandala palvelee asiakkaita kesäaikaan ja tilauksesta ympäri vuoden. Kaikki tuotteemme valmistetaan alusta asti käsin laadukkaista raaka-aineista. Haluamme, että tarjoamamme ruoka hellii niin kehoa kuin mieltä ja tuottaa myös silmäniloa.

Erikoisosaamistamme on maukas kasvisruoka niin paikallisin kuin eksoottisin vivahtein. Suosimme luomu- ja lähituotteita sekä Reilua Kauppaa ja kesäaikaan hyödynnämme oman puutarhamme antimia aamiais- ja lounaspöydässä.

Kokeile luomuaamiaistamme, raakakakkujamme tai smoothieitamme tai nauti kupponen luomukahvia perinteisen korvapuustin tai vaikkapa mustikkakukon kera! Kahvilan aukioloaikoina tarjolla päivän maukas keittolounas ja runsas salaattipöytä. Meille erityisruokavaliot eivät ole ongelma – ilmoitathan niistä etukäteen niin osaamme palvella sinua paremmin!

Aukioloajat

Kesäkahvila Café Mandala on suljettu tältä kesältä kaivomme vähäisestä vesitilanteesta johtuen. 

Luomuaamiainen 11,50€
TI-SU klo 8.30-10

Luomuaamiaisessamme käytämme vain laadukkaimpia raaka-aineita. Valmistamme kaiken käsin, aamiaissämpylämme tarjoilemme uunituoreena ja luomukaurapuuron haudutamme hitaasti pehmeän samettiseksi ja lisäämme siihen ripauksen ceyloninkanelia ja kookosöljyä. Aamiaisemme on saatavana tilauksesta myös muille kuin majoittujillemme. Soitathan tässä tapauksessa edellisenä päivänä ja varaat paikkasi aamiaiselle.

 

  • luomukaurapuuro, marjakiisseli, siemenet ja pähkinät, luomujogurtti, mysli, vastapaistettu tuore luomusämpylä, luomuyrttivoi ja -valkosipulivoi, luomujuusto, salaatti, kurkku ja tomaatti, luomukananmunat, luomuappelsiini- ja mustikkamehu, luomukahvi/ -tee 

Keittolounas 14,50€
KE-LA klo 12-14

Keittolounas on tarjolla päivittäin kahvilan aukioloaikoina. Suurin osa keitoistamme on vegaanisia ja gluteenittomia.

 

  • vaihtuva lounaskeitto, talon leipä, yrttivoi ja valkosipulivoi (+ muu vaihtuva levite), vaihtuva salaattipöytä, kahvi/ tee + keksi