Etusivu

Majoitus & tilat

» Tilojen vuokraus

» Mattilan tila

Café Mandala

Kurssit ja retriitit

Aktiviteetit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Aktiviteetit

Keitaan hyvinvointipalveluista löydät lomasi oheen, ryhmäsi tyhy-päivään tai vaikka polttarien ohjelmaan monipuoliset ja rentouttavat aktiviteetit. Tarjoamme hyvinvointipalveluja niin pienille kuin isoille ryhmille. Pyydä tarjous ryhmällenne niin toteutamme ohjelman toiveidenne mukaan. 

Tutustu hyvinvointipalveluihimme alta!

Jooga

Joogatunnit Keitaalla ohjaa emäntä Marianne Ruhanen, joka on jooga- ja rentoutusohjaaja sekä somaattisten menetelmien ohjaaja.

Rentoutus

Rentoutustunnit Keitaalla ohjaa emäntä Marianne Ruhanen, joka on jooga- ja rentoutusohjaaja sekä somaattisten menetelmien ohjaaja. Rentoutushetket on mahdollista toteuttaa joogatuntien yhteydessä.

Villiyrttikurssit

Kolin Keitaan Luonnollista kauneutta -villiyrttikursseilla opit suomalaisten villiyrttien ja luonnonkukkien hoitavista ominaisuuksista sekä sisäisestä ja ulkoisesta käytöstä. Työpajoissa opit valmistamaan itse turvallista ja luonnonmukaista kosmetiikkaa kuten ihovoiteita, hoitavia rohtoöljyjä, kylpytuotteita tai saippuaa. Valittavanasi on kaksi erilaista kurssia:

Talvi

Talviaikaan Kolin ladut lähtevät n. 500 metrin päästä Mattilan tilalta. Kolin tarkan latukartan löydät täältä. Kevättalvella Kolilla on myös kaksi hiihtotapahtumaa, Maisemahiihto ja Ahman hiihto. Maisemahiihdon aikaan latu kulkee Mattilan pihan poikki. Mattilan pihapiirissä on myös lasten turvallista laskea mäkeä.