Etusivu

Majoitus & tilat

» Tilojen vuokraus

» Mattilan tila

Café Mandala

Kurssit ja retriitit

Aktiviteetit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Aktiviteetit

Keitaan hyvinvointipalveluista löydät lomasi oheen, ryhmäsi tyhy-päivään tai vaikka polttarien ohjelmaan monipuoliset ja rentouttavat aktiviteetit. Tarjoamme hyvinvointipalveluja niin pienille kuin isoille ryhmille. Pyydä tarjous ryhmällenne niin toteutamme ohjelman toiveidenne mukaan. 

Tutustu hyvinvointipalveluihimme alta!

Jooga

Keitaan joogatunnit ovat lempeitä, kaikille sopivia kehoa ja mieltä huoltavia tunteja. 

Rentoutus

Rentoudu hetkeksi äänimaljojen tai rummun sointujen aalloilla tai hemmottele itseäsi emännän yrttisaunassa! Rentoutushetket voidaan toteuttaa niin ryhmärentoutuksena kuin yksilöhoitona. Yrttisauna on mukava hemmotteluhetki vaikkapa polttareihin tai tyky-päivään.

Villiyrttikurssit

Keitaan Luonnollista kauneutta -villiyrttikursseilla opit suomalaisten villiyrttien ja luonnonkukkien hoitavista ominaisuuksista sekä niiden sisäisestä ja ulkoisesta käytöstä. Työpajoissa opit valmistamaan itse turvallista ja luonnollista kosmetiikkaa kuten ihovoiteita, hoitavia rohtoöljyjä ja kylpytuotteita.

Talvi

Talviaikaan Kolin ladut lähtevät n. 500 metrin päästä Mattilan tilalta. Kolin tarkan latukartan löydät täältä. Kevättalvella Kolilla on myös kaksi hiihtotapahtumaa, Maisemahiihto ja Ahman hiihto. Maisemahiihdon aikaan latu kulkee Mattilan pihan poikki. Mattilan pihapiirissä on myös lasten turvallista laskea mäkeä.